Puppy's in de klas

Yara, een Franse Bulldog, heeft zes weken geleden vier puppy's gekregen. Toen hebben we de puppy's al op een filmpje gezien. Woensdag waren ze in de klas en mochten we met ze knuffelen.

Een kunstenares in de klas

Maandag 13 en 20 maart is er van het centrum van de kunsten een echte kunstenares in de klas geweest. Zij maakt mooie schilderijen van collages. Ze vertelde een verhaal over een papagaai die alle kleuren van de regenboog had. Daarna zijn we zelf met allerlei kleuren papier aan de gang gegaan. Het resultaat ziet u hieronder.

Het nieuwe thema is begonnen

Het nieuwe thema is begonnen, we werken de komende weken over jonge dieren. Als startactiviteit hebben we gekeken naar de poppenkast. Het ging over een varkentje dat een bloemetje wilde opeten en over een kikker die begon te knorren. Hoe dat kan? Vraagt u het maar eens aan uw zoon of dochter.

Het verjaardagsfeestje

Vandaag heeft de kikkergroep een toneelstuk opgevoerd. Wat ging het goed! Het verhaal ging over Maaike die op haar verjaardag iets mocht kiezen. Zou ze op zwemles gaan, of op basketbal? Een nieuwe paraplu is ook mooi of toch maar liever op muziekles of dansles. Het maakte Maaike eigenlijk niets uit, als er maar veel vriendjes waren. Want alleen spelen is fijn, maar met z'n allen is het nog veel leuker! We hebben het toneelstuk twee keer opgevoerd en alle twee de keren ging het super! Nu eerst genieten van een weekje vakantie! Groetjes van twee hele trotse juffen.

Buiten spelen

Vossenjacht

Rekenen op het schoolplein over groot en klein